Снимка Фейсбук/Васил БожковИнтересно послание от Дубай отправи Васил Божков. Много от целите

...
Снимка Фейсбук/Васил БожковИнтересно послание от Дубай отправи Васил Божков. Много от целите
Коментари Харесай

Васил Божков: Слави, ако наистина искаш да спасим България, да се обединим

Снимка Фейсбук/Васил Божков

Интересно обръщение от Дубай насочи Васил Божков. Много от задачите на Българско лято и Политическа партия ”Има подобен народ ” съответстват.

Политиките също. Предлагаме присъединяване с общи листи на избори 2021. Слави, в случай че в действителност искаш да спасим България, да се обединим. Това съобщи изненадващо в обществените мрежи предприемачът Васил Божков.

Политическата мощ „ Българско лято “ не можа да се записва в Софийски градски съд, защото прокуратурата апелира импортираните документи. Поради тази причина партията не съумя да внесе подписи в ЦИК за присъединяване на идващите парламентарни избори, които ще бъдат на 4 април.

Друга опция, която се обрисува пред групировката, е да употребява листите на към този момент записана партия или коалиция за идващите избори, написа eurocom.bg.

В целите на „ Българско лято “ се залага на по-широкото потребление на директна народна власт, прекосяване към цялостно електронно ръководство, унищожаване на партийното въздействие върху правосъдната система и други



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР